Hakim kes liwat percaya Anwar melakukannya cuma terpaksa membebaskannya kerana masalah teknikal

“To summarise our judgement , even though reading the appeal record we find evidence to confirm that the appelants were involved in homosexual activities and we are more inclined to believe that the alleged incident at Tivoli Villa did happen BUT, the Federal Court could only convict Anwar and Sukma if the prosecution had successfully proved beyond reasonable doubt the alleged offences stated in the charges based on admissible evidence and in accordance with established principles of law. “

– Hakim Datuk Abdul Hamid Mohamad dan Tengku Datuk Baharuddin Shah Tengku Mahmud –

sumber

http://www.kehakiman.gov.my

Advertisements

DALAM KENANGAN : Manifesto Pilihan Raya ke -12 PR bagi Selangor 2

Janji Pilihanraya Pakatan Rakyar

DALAM KENANGAN : Manifesto Pilihan Raya ke -12 BA bagi Selangor

Manifesto BA

Nama ALLAH Djual demi Politik Sempit!! Katakan Tidak!

DALAM KENANGAN: PAS janji haramkan judi tapi itu dulu lah!!

Dalam Kenangan: “Surat Tun” kepada Israel satu Penipuan

Sumber:http://http://www.chedet.com

“Letter” to Prime Minister of Israel

1. There is a letter being circulated purporting to be from me when I was Prime Minister, to Ehud Barak, Prime Minister of Israel congratulating him on his appointment and requesting for the “Clinton Fund”, for “the purpose of withstanding the onslaught of Islamic Fundamentalist in Malaysia”.

2. This letter is not from me or from my office. Firstly, the font used is not the same as the type in all my letters from the Prime Minister’s office.

3. The Malaysian Coat of Arms at the top is not similar to the one on all my letters from the Prime Minister’s office.

4. The address at the side of the Coat of Arms is not the same as on my official paper. Often no address is printed, only “Prime Minister Malaysia” on the top right-hand corner.

5. The contents of the letter is totally different from the one I sent to Ehud Barak. Unfortunately, the Government of Abdullah Ahmad Badawi refuses permission to reproduce my letters to Israeli Prime Ministers condemning them for their oppression of the Palestinians. This action by the Abdullah Government will lend credence to the letter that is being circulated.

6. I deny categorically that the letter which is being circulated with annotation “Sumbangan kakitangan JPM untuk Rakyat Malaysia” originated from me. This is the kind of dirty tricks that my detractors have to resort to because they have found nothing to blacken my name with.


Sumber Daripada Lain-Lain Pengulas:

jebatmustdie, di Mei 5th, 2008 pada 4:19 pm Kata:

Salam,

After reading the letter, the first thing that came to my mind was ‘wow, this so called official government to government letter must have been written by someone unfamilliar with writing official letters. The language used was so informal I doubt its authencity.

What gave it away was the request in the 3rd paragraph, asking to convey a certain message to the US State Secretary, Mrs Albright.

Malaysia already has a direct diplomatic relations with the US, thus this request is quite redundant and time wasting. A leader of a country would not simply ask another leader of another country to do a chore which can be done in an easier way in the first place. Therefore, the request was done in bad taste.

Furthermore, in paragraph 4, I see no point in washing dirty linen in public whereby our then PM was trying to tell Ehud Barak the problems he was facing back home in trying to establish a diplomatic relation with Israel.

Lastly, you do not include other unrelated matters in a congratulatory statement letter. That is against protocol and normal official decorum.
The author of this letter was TRYING TOO HARD to convince us that he failed to adhere to the strict guidelines in writing official G2G letter, Thank you.
========================================
Orang Biasa, di Mei 6th, 2008 pada 12:07 am Kata:

Dengan Official Letterhead anything can be done.

Ada buku on Collection of Letters by Dr Tun Dr. Mahathir to leaders of the world kat MPH , cuba beli dan check gaya bahasa atau do some langauge forensics.

Hmm!!! Honorable is in American English lah, Dr Tun Dr. Mahathir being an “English Medium” educated person would definitely spell it as Honourable.

In the third paragraph however the author spell the word “honor” as “honour” as per UK English. A bit inconsistent!

Even Tony Blair would not change his spelling to please president Bush by using American English. English language users especially Dr Tun Dr. Mahathir takes pride in excellent English.

One obvious giveaway is that the “Author” of that letter could well be an American graduate or depended on Microsoft Word programmed with default US English but did not bother to correct honour to honor in the third paragraph!

British Educated people OR those who took MCE/HSC in the years before 1980 will tend to follow strictly to the British English. Even if Microsoft word insist “Emphasise” should be “Emphasize” or ” Specialise” should be “Specialize” we don’t care, those are American English.

You see my friend “It is elementary my dear Watson, says Sherlock Holmes” case solved.Kalu tak faham frasa (phrase/quote) ni, google up Sherlock Holmes dan siapa Watson tu. Sekarang ni semua ada kat internet, apa susah!

Akibat Mulut, Badan Binasa : Ibu pejabat DAP dibaling bom petrol

Kekejaman dan kebiadapan DAP kafir harbi terhadap masyarakat Melayu dan Ketuanan Melayu melepasi satu tahap yang baru apabla ibu pejabat DAP Perak di Ipoh menjadi sasaran tiga bom petrol yang dibaling oleh orang yang tidak dikenali awal pagi tadi.

Jika ini adalah salah satu tindakan yang dilakukan oleh orang Melayu, maka ini membuktikan bahawa mereka sudah tidak sanggup lagi melihat Datuk Nizar terus menjadi anjing kepada DAP kafir harbi.

Sejak pengambilan kuasa di Perak, DAP kafir harbi telah banyak membuat keputusan yang seolah-olah menghukum rakyat Melayu Perak yang terus setia mengundi UMNO dalam PRU-12 yang lalu. Pada masa yang sama, bukan Melayu di Perak pula diberikan bermacam-macam kelebihan sebagai ganjaran menyokong DAP kafir harbi menguasai Perak dengan MB besar bonekanya.

Ini terbukti dengan pemberian tanah bernilai lebih SETENGAH BILLION RINGGIT secara percuma kepada bukan Melayu.

Dalam kejadian yang berlaku pada jam 2.20 pagi tadi, dua orang yang menaiki sebuah motosikal dillihat membaling bom petrol itu ke arah pejabat DAP tersebut.

Salah satu daripada bom petrol itu telah memecahkan kaca tingkap pejabat tersebut yang terletak di tingkat dua bangunan kedai di situ, tidak jauh dari bangunan Dewan Undangan Negeri Perak.

Pengerusi DAP Perak yang juga exco kanan kerajaan negeri, Datuk Ngeh Koo Ham memberitahu Malaysiakini bahawa beliau percaya serangan itu bermotifkan politik.

“Bagaimanapun, saya tidak boleh mengulas sama ada ini ada kaitan dengan (isu membabitkan) Karpal Singh,” katanya ketika ditanya sama ada insiden itu ada kaitan dengan kenyataan pengerusi DAP itu yang mempertikaikan kuasa Sultan Perak dalam mengarahkan menteri besar Perak, Datuk Seri Mohammed Nizar Jamaluddin menarik balik arahan menukar pengarah Jabatan Agama Islam Perak, Datuk Jamry Sury baru-baru ini.

Ngeh mengecam serangan tersebut dan menggesa pihak-pihak yang bertanggungjawab melakukannya supaya “menghormati kerajaan negeri yang baru yang dipilih oleh rakyat”.

“Walaupun beberapa tingkap sahaja yang pecah, tetapi kita memandang serius perkara ini,” kata Ngeh, yang meninjau pejabat tersebut bersama dengan beberapa pemimpin DAP yang lain.

Kes dalam siasatan – Polis

Ketika dihubungi, seorang anggota polis berkata, kes tersebut dalam disiasat dan sehingga ini tiada sebarang tangkapan dibuat.

Menurutnya, kes tersebut diklasifikasikan sebagai “merosakkan harta”.

“Kita tidak dapat mengklasifikasikannya sebagai jenayah kerana ia membabit orang yang tidak diketahui,” katanya.

Bagaimanapun, beliau tidak dapat mengesahkan sama ada insiden bermotifkan politik sepertimana yang didakwa oleh Ngeh.