PKR dah makin menjadi-jadi nak jadi tunggangan DAP kafir harbi

Oleh LEE YAN XIU dan SITI AZIRA ABD AZIZ

KUALA LUMPUR: Ahli Majlis Kepimpinan Tertinggi Parti Keadilan Rakyat (PRK), Latheefa Koya menyokong forum “Memeluk Islam” anjuran Majlis Peguam hari ini dengan menyifatkan semua pihak menyuarakan pandangan tetapi tidak harus menggesa dihentikannya.

Kata beliau, mereka berhak berprotes dengan melaungkan rasa tidak puas hati di luar premis Majlis Peguam tetapi tidak berhak untuk menghentikan forum tersebut.

“Parti Keadilan Rakyat sokong forum pagi ini dijalankan. Kami percaya semua orang berhak untuk bercakap dan berhimpun tetapi jangan melebih batasannya,” kata Latheefa sambil menambah, beliau hanya bercakap untuk pihak PKR, dan tidak melibatkan Pakatan Rakyat.

“Saya bercakap bagi pihak Parti Keadilan Rakyat sahaja, tiada pendirian yang telah dibuat bagi pihak Pakatan Rakyat. Setiap parti mempunyai pandangan yang berbeza terhadap isu yang berbeza,” kata beliau.

PAS turut membantah forum diadakan manakala Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim semalam meminta forum sedemikian diadakan secara terbuka.

Latheefa berkata, polis tidak sepatutnya membawa ataupun membenarkan orang-orang yang datang untuk mengganggu forum masuk ke bangunan tersebut.

Advertisements

3 Responses

  1. majlis peguam melampau sb anwar al-juburi yang sarankan forum secara terbuka..

    nampak sangatla anwar al-juburi ni petualang bangsa..

  2. Anwar pembelot Agama Islam dan Melayu..!!!

  3. Sebelum ini Anwar dengan terangan mahu hak keistimewaan orang melayu dan DEB di mansuhkan dan yang terbaru beliau menyokong forum Memeluk Islam atas perkataan KEADILAN …

    Kepada orang Islam yang taksub kepada Anwar adakah ini anda mahukan ?? Adakah anda masih percaya seorang insan yang bernama Anwar Ibrahim yang akan memertabatkan bangsa dan agama Islam di Malaysia ???

    Jika inilah keadilan yang di perjuangkan oleh Anwar adakah berbaloi untuk PAS berkasih sayang dengan PKR dan DAP??

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: