Malaysia-Today paparkan poster burukkan pemimpin PAS

Hanya kerana tidak puashati dengan Haji Hadi yang mengadakan perbincangan dengan UMNO, Malaysia-Today mula menyebarkan poster yang seolah-olah Haji Hadi telah dibeli. Ini kerana RPK sememangnya tidak suka Melayu bersatu kerana dia merasakan dia berbangsa bukan Melayu dan suka Melayu berpecah. Banyak kenyataan yang dikeluarkan oleh RPK seolah-olah membuktinya bukan lagi Islam walaupun dia tidak pernah mengatakan dirinya telah murtad.

Anda lihatlah sendiri poster yang digunakan untuk menjatuhkan imeh pemimpin no 1 PAS ini.

Seingat saya UMNO sendiri tidak pernah menuduh PAS sebagai sebuah parti mata duitan. Berbeza sekali dengan media alternative PR ini yang sememangnya sejak dahulu amat anti kepada bangsa Melayu. Banyak artikel dan komen yang disiarkan oleh laman web anti Melayu dan Islam ini sentiasa menghina dan memperkecilkan bangsa Melayu dan umat Islam.

Tetapi, amat menghairankan kerana masih ramai orang Melayu dan Islam meliwati (opss) laman web ini dan mempercayai kandungan artikel bodoh Malaysia-Today.

Advertisements

6 Responses

  1. RPK..siapa tak tahu…mengikut pengamatan saya didalam malaysia today tepat sekali kebencian yg ditunjukkan oleh RPK kepada penyatuan orang melayu…beliau ini terlalu berbangga dengan sasiah keluarga dirajanya…akan tetapi kita semua tidak akan lupa dengan artikelnya yg acap kali menggunakan bible sebagai rujukan bagi mengiakan sesuatu fakta berkenaan dengan agama…ini tidak sepatutnya terjadi bagi seorang islam…kita wajib menggunakan ayat suci Al Quran bagi membentangkan fakta yg berhubungkait dengan hukum hakam …sikap si pengadu domba yg tersohor ini haruslah dipandang serius oleh para pemimpin tertinggi dan haruslah mengambil tindakan yg sukup tegas bagi membendung beliau dari merosakkan penyatuan sesama saudara islam ini..

  2. Ingin saya membuat sedikit tambahan…tujuan kita membaca artikel didalam malaysia today adalah bagi melihat sendiri adu domba yg direncanakan bagi memesong kepercayaan rakyat kepada kepimpinan sedia ada…ini sama juga dengan pepatah ada menyatakan kita tidak akan tahu kekuatan musuh bila mana kita tidak mengetahui dan mengikuti perkembangannya…jauh sekali untuk kita mempercayai…sebagai contoh saya…telah acap kali saya postingkan komen akan tetapi ia tidak di uploadkan oleh mereka ini kerana komen yg menyebelahi mereka sahaja akan diuploadkan ini kah kebebasan yg dicanangkan kepada kita oleh pemimpin keadilan…reningkanlah wahai saudara islamku…

  3. Tolong sharekan link bro…..

  4. pemimpin BN & UMNO hero di dada akhbar & siaran TV sahaja dan manakala pkr pas & dap attack dari jauh.saya harap pemimpin BN UMNO berani debat bersemuka mcm sabre. Tunjukkan pemimpin bn & umno berani untuk mempertahankan dasar kerajaan kpd rakyat

  5. Kesian TG Hadi Awang….Tak pasal2 kena kutuk dalam malaysia-today….Memang tak mengenang budi betoi laaa budak PKR nie….

  6. Sememangnya ini perbuatan terkutuk sama sekali. Bagi saya ini semua rentetan daripada KEGAGALAN KERAJAAN semasa menangani isu sensitif dengan cara tegas, seperti dilakukan oleh Mantan PM, Datik Seri Dr M dulu. Patutnya yang bercakap soal sensitif tangkap dan penjara dlm ISA. Contohnya berani cakap tentang Kontrak Sosial, mempertikai raja, hak istimewa Melayu. Gaya kepimpinan tidak semestinya demokratik saja; ada kala kena autokratik. Saya takut negara TERGADAI KE TANGAN ORANG LAIN!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: