Karpal Singh – Ketua Kafir Harbi Malaysia berterusan cuba memecahbelahkan umat Islam Malaysia

Pengerusi Kebangsaan DAP, Karpal Singh merupakan seorang yang angkuh dan jahil Islam apabila menyelar Pas kerana mengadakan rundingan dengan UMNO untuk memelihara perpaduan Melayu.

Karpal melihat rundingan itu semata-mata dari sudut pandangan politik, tetapi UMNO dan Pas melihat perkara itu dari pandangan Islam yang lebih penting daripada politik.

Karpal Singh yang mahukan pakatan pembangkang menimbang semula secara serius sama ada Pas patut terus menganggotai pakatan tersebut.

Karpal iaitu syaitan bertopengkan manusia juga menghina dan mentutuk langkah Pas mengadakan satu lagi pusingan rundingan dengan UMNO ‘atas nama perpaduan Melayu dan Islam’ kerana mahu bangsa Melayu terus berpecah-belah. Ini memudahkan syaitan bertopengkan manusia ini meneruskan agenda jahat mereka untuk memerintah Malaysia serta mengubah segala polisi dan perlembagaan yang memihak umat Islam dan bangsa Melayu.

Karpal Syaitan dapat menyokong Hindraf kafir harbi yang ternyata bersifat extremis perkauman dan agama. Tetapi, dia menyifatkan langkah PAS dan UMNO berbincang mengenai UMNO sebagai bersifat perkauman sebagai tidak sejajar dengan dasar DAP dan pakatan pembangkang. Hakikat sebenarnya Karpal Syaitan ini tidak mahu Melayu bersatu atas nama Islam kerana sejak kebelakangang ini, DAP telah berjaya membonekakan dua MBB untuk kepentingan politik sempit mereka kerana bangsa Melayu gagal bersatu.

DAP memang sedar bahawa tanpa Pas, mereka tidak akan dapat melaksanakan agenda-agenda parti itu di negeri-negeri yang dikuasai terutama di mana DAP mempunyai lebih anggota Dewan Undangan Negeri seperti di Selangor dan Perak. Hanya dengan memastikan UMNO dan PAS tidak bersatu, mereka dapat berkuasa dengan bantuan Menteri Besar BONEKA mereka di Perak dan Selangor.

Advertisements

One Response

  1. Siapa Karpal Singh nak sibuk-sibuk pasal Melayu. Dok menyalak tak tentu fasal hal ehwal Melayu. Dia siapa.
    Dah sampai masanya kini Melayu bersatu dalam satu parti membina tanah air beracuan sendiri.
    Parti baru yang lebih berdaya tentu saja boleh dibina sebagai alat perpaduan Melayu.
    Kita bina kembali nilai-nilai Melayu yang banyak terhakis dan terkikis oleh kalangan yang tidak senang dan jahil dengan tamadun Melayu.
    Misalnya nilai bahasa Melayu, perlu dipugar dan diperkasa semula di persada negara dan bukannya senang-senang dipinggir dan diperlekeh rakyat yang hipokrit.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: