Syabas Hadi, anda telah mula menyedari agenda jahat DAP kafir harbi

Saya ingin mengucapkan tahniah kepada Haji Hadi Awang kerana telah menyedari agenda jahat yang senang diusahakan oleh DAP kafir harbi untuk menjatuhkan maruah bangsa Melayu dan agama Islam.

Saya tidak mengharapkan bahawa sebarang hubungan politik antara UMNO dan PAS. Cukup sekadar kedua-dua parti ini bersatu dalam mempertahankan maruah bangsa Melayu dan kedaulatan agama Islam daripada serangan jahat DAP kafir harbi. Jika PAS ingin terus berada dalam PR itu adalah hak mereka. Tetapi , saya harap PAS mula menunjukkan sikap tegas dan menentang segala usaha yang sedang dijalankan oleh DAP kafir harbi.

Biarlah PAS di dalam PR bertindak sebagai ‘watchdog’ yang kuat dan bukannya sebagai pak turut yang hanya menguatkan lagi DAP kafir harbi. Jika PAS telah mula sedar agenda DAP kafir harbi yang sebenarnya, ia sesuatu yang amat bagus.

Sayang kerana terdapat 2 orang pemimpin PAS yang masih tidak sedar diri mereka sedang diperkudakan dan diperbodohkan oleh DAP kafir harbi, iaitu MBB Nizar dan Hassan Ali. Saya harap kedua-dua ini sedar kesilapan mereka dan kembali berjuang ke jalan yang betul.

Pas sedia teruskan muzakarah – Hadi
25/07/2008 6:34pm

Oleh Nor Aziah Jaafar

MARANG 25 Julai – Pas bersedia untuk meneruskan muzakarah dengan UMNO jika pertemuan antara kedua-dua parti itu yang mewakili orang Melayu dan Islam di negara ini dapat memberi kebaikan kepada rakyat dan agama.

Presidennya, Datuk Seri Abdul Hadi Awang berkata, perkara yang boleh membawa kepada kebaikan dan persefahaman di antara rakyat perlu diteruskan untuk kebaikan bersama.

“Kita akan tengok dulu, yang baik kita ikut, yang baik insya-Allah kita teruskan,” katanya ketika ditemui di Masjid Rusila di sini hari ini.- Utusan.

Advertisements

2 Responses

  1. bila berkempen,caci maki,hamun perkara biasa, xpuas hati adalah lumrah. tapi jgn berkira bila bangsa sendiri diherdik dihina.org melayu nie kat malaysia sahaja yg boleh hidup dgn berdaulat. sejauh jauh mereka pergi,mereka akan sedar melayu dagang diluar sanadihimpit oleh pelbagai kerenah hidup dan untung nasib mereka seperti roda pusingan.sejarah mereka dilupakan. beruntung melayu di malaysia sejarah mereka,agama dan harga diri dipelihara. mudah sahaja,tolong bila susah,jangan berkira.

  2. Syukur kira benar PAS sedar tentang kepentingan bangsa Melayu dan Islam bersatu demi untuk anak bangsa kita akan datang jangan jadi macam melayu PKR yang menjadi koroni yahudi dan amerika.$%^$&*

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: