Syabas Ahli Parlimen Pasir Salak, Kami akan bersama-sama anda!!

Advertisements

5 Responses

 1. syabas YB Pasir Salak..
  semoga Allah melindungi perjuangan YB..
  sy menyokong penuh pendirian beliah..

 2. Tahniah!!! Perjuanganmu YB Pasir Salak belum selesai…

  Teruskan perjuangan….

 3. macam biasa.ahli parlimen PAS tak nampak pun bersatu bela bumiputera atau lebey tepat lagi Melayu! balekĀ² ungkit isu minyak.saja buat bodoh.makin naik lemak bangsa lain ni..baru beberapa taun datang sini sudah berani kurang ajar..apa salah ke kita cakap pasal bumiputera? penduduk asal tanah Melayu.salah ke Melayu cakap pasal hak di Tanah Melayu..kalau salah,Cina tak boleh cakap hak di China,India tak boleh cakap di India..

 4. Saya kenal secara peribadi dengan YB Dato’ Haji Tajuddin ini. Orangnya berani dan berwibawa. Seorang usahawan yang berjaya walaupun pernah jatuh satu ketika dahulu. Kini digelar Six Million Dollar Man. Menubuhkan Kolej Taj di Ipoh untuk manfaat orang melayu. Syabas YB! Saya sentiasa di belakang orang-orang seperti YB.

 5. Puak Harbi ni gelar kita racist…depa lagi la racist…tapi depa tak pernah nak tunjuk kta kita…bila kita persoalkan depa mula la melenting menafikannya…depa ni kalau puak Pas tak melenting maka depa akan diam jer…so bila puak PAs melenting depa pun tumpangn sekaki ler…menaguk di aiq keruh…apa pun sikap pemimpin Pas ni tidak mencerminkan mereka ni nak menolong menaikkan martabat melayu islam…malah p kondem…sikap ni la kita boleh samakan sebagai pengkianat kepada agama dan bangsa…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: