• Recent Posts

 • Blog Stats

  • 13,747 hits
 • Top Clicks

  • None
 • Top Posts

 • Advertisements

Usaha Halau Melayu Keluar Sepang diteruskan, 200 ribu Babi Bukit Pelanduk dipindahkan ke Sepang

DAP kafir harbi meneruskan agenda jahat mereka menghalau Melayu dari bandar paling berkembang pesat di Selangor.

Projek ladang babi super mega ini akan bernilai lebih RM 485 juta dengan separuh daripadanya menggunakan wang rakyat, tetapi dinafikan oleh kerajaan Selangor. Sejak pengumuman pembinaannya, tiada sebarang perbincangan antara kerajaan Selangor yang dikuasai DAP kafir harbi dan diketuai oleh MBB (Menteri Besar Boneka) Khalil Ibrahim diadakan dengan penduduk setempat.

Malah turut dilaporkan bahawa tiada sebarang usaha oleh kerajaan MBB Khalil untuk memohon sebarang kelulusan dari Jabatan Alam bagi projek tersebut.

Walaubagaimanapun, sumber-sumber yang boleh dipercayai mengatakan bahawa kini beratus-ratus lori membawa masuk babi dari Bukit Pelanduk, Melaka ke Sepang.

Ini kerana kerajaan Selangor lebih bersikap terbuka dalam isu babi berbanding kerajaan Melaka yang telah cuba menutup ladang tersebut sejak beberapa tahun yang lalu. Usaha penutupan ladang babi di Melaka telah dihalang oleh DAP kafir harbi. Mereka telah menjadikan isu penutupan itu sebagai isu perkauman sedangkan isu sebenarnya ialah masalah pencemaran alam sekitar dan kesalahan perternakan secara haram.

Sejak DAP kafir harbi menguasai Selangor melalui MBB Khalil, maka isu babi menjadi agenda utama perjuangan mereka. DAP kafir harbi melalui Queen Control mereka ialah Teresa Kok telah berjaya memperkudakan MBB Khalil dan Hassan Ali bagi menjayakan agenda jahat mereka untuk menghalau Melayu keluar dari Sepang.

TV3 turut melaporkan perkara yang sama dalam Buletin Utama dengan mengatakan iaitu hampir 200 ribu babi telah dipindahkan ke sana. Ini bermakna bahawa kerajaan baru Selangor merancang membesarkan ladang haram babi tersebut secepat mungkin walaupun statusnya masih haram.

Isu permodenan ladang babi itu hanya digunakan sebagai salah satu cara untuk memperbodohkan golongan tertentu.Hakikatnya DAP kafir harbi ini akan membesarkan ladang-ladang babi di Sepang.

Mereka sedar bahawa bandar Sepang mempunyai potensi yang besar kerana mempunyai insfrastruktur yang bertaraf antarabangsa seperti KLIA, Litar F1 Sepang, Cyberjaya dan Sepang GoldCoast.

DAP kafir harbi tidak puas hati Kerajaan pusat telah memilih kawasan majoriti Melayu untuk membina instrastrukur bertaraf dunia ini. Hartanah di kawasan Sepang berpotensi meningkat beratus kali ganda dalam masa terdekat ini. Oleh itu, mereka mula menjalankan agenda jahat mereka dengan cuba memajukan Sepang sebagai pusat perladangan dan perindustrian babi utama di Selangor.

Apabila Sepang terkenal sebagai Pusat Perladangan dan Perindustrian babi utama di Selangor, orang-orang Melayu beragama Islam di Sepang mula merasa jijik dan malu untuk tinggal di sini. Ini akan memaksa mereka menjual hartanah mereka pada harga yang murah daripada harga pasaran. Kesempatan ini akan diambil oleh penyokong pro DAP kafir harbi untuk memiliki tanah berpotensi tinggi di Sepang dengan harga yang murah.

Seterusnya, dalam masa terdekat Sepang yang dulunya adalah majoriti Melayu akan bertukar menjadi majoriti bukan Melayu.

Advertisements

2 Responses

 1. penyokong2 DAP ni ramai ahli perniagaan jadi diorang memang teror mengunakan peluang dan mencipta peluang utk meraih keuntungan berlipat kali ganda… kalau melayu tak sedar kelicikan mereka ini, maka sia sia lah perancangan Tun M utk org melayu di sepang.
  harap mereka disana membantah sekeras2nya rancangan pusat khinzir raksaksa (PKR) disana.

 2. Ni la kalau celaka punya DAP kafir harbi.

  Walaupun selangor diperintah oleh PR.

  Tetapi hakikatnya……….. semuanya dicontrol oleh

  DAP HARBI LAKNATULLAH

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: