Anwar yang mahu jadi anjing DAP kafir harbi

Semalam semasa majlis penerangan Ezam bersama rakan-rakannya iaitu saudara Ghani Harun, Anuar Ashaari (ex-setiausaha sulit Anwar dan Ketua Bahagian PKR Ptg. Pauh), dan sdra Hamdan di Pearl Island Resort.

Oleh kerana tempat tertutup ada lebih kurang 1,000 sahaja dapat masuk ke dewan. Abis ceramah tepat jam 12.00 tgh malam.

Masing bercerita bagaimana mereka terpedaya dengan kelicikan Anwar yang mempunyai hanya satu sahaja cita-cita iaitu untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia. Mereka bercerita lagi bagaimana Anwar menggunakan taktik “rule and divide” untuk mencapai cita-citanya.

Di hadapan khalayak Cina, menurut Ezam, Anwar menyatakan bahawa jawatan Timbalan Perdana Menteri Malaysia sepatutnya disandang oleh bukan Melayu, begitu juga dengan jawatan-jawatan Vice Cancellors universiti awam patut juga diberi peluang kepada Cina dan India, tidak dimonopoli oleh orang Melayu saja.

Menurut Ezam juga, dihadapan khalayak Cina dalam ceramah Anwar menyatakan bahawa Ketua Menteri Pulau Pinang mestilah dari orang Cina tetapi UMNO cuba merebutnya.

Di sini juga Ezam mengulangi sumpahnya untuk mendedahkan rahsia Anwar Ibrahim jika Anwar atau isteri Anwar sendiri cuba bermain politiknya dengannya. Tapi kata Ezam sendiri, setakat ini Anwar hanya menggunakan orang-orangnya saja untuk menggeletek Ezam.

Advertisements

2 Responses

  1. nuar ni org kepala 3 suku. sewel. sapa ikut & dengar cakap dia, kebanyakkannya jadi sewel.

    aku dulu pun pernah sewel kejap. hari2 hidup nak memberontak. lepas kena tangkap, kena jel dulu Malaysia kurang orang sewel.

    lepas tu aku sedar yg sewelkan aku ceramah2 nuar.

  2. Jauhilah diri kita dan ahli kita dari Anwar dan orang-orang seperti beliau. Anwar ini adalah pendusta ugama, penipu besar, sesiapa yg sanggup menjual ugama akan mendapat bantuan dan sokongan dari iblis yg dilaknat Allah.Saya sangat bimbang, ayat-ayat Allah yg Anwar guna adalah tunggangan Iblis,kesannya orang ramai melihat ia adalah kebenaran tetapi ia hanyalah tipuan belaka.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: