Azizah hipokrit dengan Muslim HARAM bersalam tapi dengan dengan bukan Muslim HALAL

Pelik tapi ajaib tapi inilah hakikatnya sebenarnya sikap kepura-puraan pemimpin tertentu. Haram hukum bersalam dengan orang Islam jadi kena pakai sarung tangan. Tetapi, bila bersalam dengan orang bukan Islam, tak perlu pulak beralas dengan sarung tangan. Nampaknya, pemimpin PR ini double standard terhadap orang Islam sendiri tetapi tidak pada bukan Islam. Apa bezanya orang bukan Islam dan Islam dalam isu bersentuh tangan ini?

Advertisements

5 Responses

  1. biasa la orang Melayu memang mudah lupa diri, asal usul dan keturunan bila dh senang.Mereka lupa tentang jasa pejuang-pejuang dahulu mempertahankan negara,agama dan bangsa.Saya bangga mengjadi orang Melayu yg beragama Islam tapi sedih melihat orang Melayu yg lain mempersendakan agama demi kepentingan sendiri

  2. tahniah shaida.. semoga islam tetap menjadi tuan dibumi malaysia.. kita boleh mengubahnya.. berusaha terus berusaha.. Allahuakbar

  3. Syabas shaidah, Insyallah semoga ramai lagi orang islam mempunyai semangat seperti anda. Jangan jadi macam anuar dn azizah yang jadi melayu lupa diri yang mau mengadai negara sendiri. semoga Allah melaknati mereka yang mengkhianati Islam dan bangsa sendiri.

  4. syabas shaidah saya menyokong 100% ulasan anda,sepatut kita mesti cakap dan buat untuk sendiri,bukan untuk menyenangi hati orang lain”HIDUP MELAYU”

  5. Hmm? kenapa beliau jijik dengan tangan Pak Lah? Kenapa tidak jijik bersalam dengan orang yang tangannya pernah meratah babi dan bukan muhrim pulak tu?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: