Sah Nizar hanya BONEKA DAP!!!

Di KUALA KANGSAR, Mohammad Nizar berkata, Kerajaan Negeri Perak yang baru akan meneruskan projek dan pelan pembangunan kerajaan Barisan Nasional (BN) sebelum ini termasuk DEB tetapi ia tidak akan melaksanakan hukum hudud yang pernah diperjuangkan oleh pimpinan Pas di Perak. Katanya, isu pelaksanaan hukum hudud dan penghapusan DEB tidak timbul sama sekali dalam kerajaan campuran yang diterajui DAP, Pas dan Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu.

Berdasarkan laporan di atas, saya telah membuat keputusan bahawa perlantikan Mohamad Nizar sebagai MB Perak adalah boneka sahaja. Secara terang-terangan Nizar menyatakan dia tidak akan menjalankan hukum Hudud di Perak kerana takutkan DAP.

Adakah pemimpin yang menjadi boneka kafir harbi ini masih ingin kita puji dan sanjung. Bagi saya, kenyataan yang dibuat oleh MB Nizar menyebabkan saya meluat kepadanya kerana tunduk kepada kafir harbi hanya demi menjamin jawatan MB kekal miliknya.

Kemanakah perginya laungan-laungan Islam pemimpin PAS yang sentiasa bergema setiap kali ceramah-ceramah politik diadakan? Adakah PAS sudah menjadi parti pak turut kepada parti DAP kafir harbi itu? Adakah sekarang ini PAS lebih takutkan kafir harbi DAP ini daripada Allah?

Sama-samalah kita berdoa agar negara Malaysia ini dijauhkan daripada sebarang bala kerana apabila golongan ulamak lebih takutkan kafir harbi dari ALLAH, maka bala akan mula melanda bumi Malaysia ini!!!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: